Miranda van der Molen
Loopbaan- en studiekeuzebegeleiding
Emmen

Week van de Loopbaan 2017

11 september 2017, contemplacoaching, Opmerkingen: 77

Van 18 tot en met 24 september 2017 openen loopbaanprofessionals en jobcoaches van Noloc hun deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag.

Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken?
Meld je bij mij aan voor de Week van de Loopbaan 2017!

In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 18 t/m 24 september 2017. Maak vrijblijvend kennis met een Noloc loopbaanexpert bij jou in de buurt en krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraagstuk.


Werkzoekend of beweging willen in je werk

Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Je zelfvertrouwen loopt een forse deuk op. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft.


Leven Lang Ontwikkelen

Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.
Hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen? Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een carrièreswitch of eens snuffelen in een andere branche? Of is een werkervaringsplek voor jou dé oplossing? Veel vragen waar je met een loopbaanprofessional over kunt sparren.


Meld je aan voor de Week van de Loopbaan

Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken en heb je behoefte om eens van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaancoach? Neem dan nu alvast contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking tijdens de Week van de Loopbaan.


Lees meer

Transitievergoeding voor ontslagen werknemers.

11 april 2011, Miranda van der Molen, Opmerkingen: 68

Vanaf 1 juli 2015 heeft u als werknemer bij onvrijwillig ontslag recht op een transitievergoeding. Deze vergoeding is enerzijds bedoeld als compensatie en anderzijds om sneller nieuw werk en daarmee een nieuwe inkomstenbron te krijgen.
Wilt u weten hoe hoog uw transitievergoeding is? Klik dan hier: Transitievergoeding berekenen!

Om de weg van-werk-naar-werk te versnellen, kunt u gebruik maken van een loopbaan- en/of jobmarketingtraject.
Wanneer u kiest voor een loopbaan- en/of jobmarketingtraject bij Contempla Coaching, dan kiest u voor een persoonlijke aanpak: duidelijk, resultaatgericht, praktisch en toegesneden op uw specifieke situatie. Afspraken over de lengte van het traject kunnen daarom per persoon op maat worden gemaakt. Het doel is en blijft het zo snel mogelijk vinden van een betaalde baan, die zo goed mogelijk aansluit bij uw behoeften en wensen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over hoe ik u hierbij kan begeleiden? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Lees meer

E-coaching bij een loopbaanvraag, iets voor jou?

28 maart 2011, Miranda van der Molen, Opmerkingen: 10
Vanaf 1 oktober 2012 biedt Contempla Coaching ook e-coaching aan. Deze laagdrempelige en voordelige manier van coaching wordt ook aangeboden voor mensen die buiten de regio wonen, waar ik mijn praktijk houd. Mensen uit heel Nederland kunnen mij benaderen. Mijn doelgroep bestaat uit 30+-ers met een middenkader of hogere functie (HBO/WO werk-denkniveau).
Als coachingsmethode gebruik ik het Koersonderzoek, dat zich heel goed leent voor coaching via e-mail, omdat het veel schriftelijke huiswerkopdrachten bevat.
Zelfdiscipline en een goede schriftelijke uitdrukkingsvaaardigheid zijn voorwaarden om het e-coachingstraject tot een succes te maken.
Kijk voor meer informatie elders op deze website, onder E-coaching. Lees meer