Miranda van der Molen

Loopbaan- en studiekeuzecoaching

Emmen

contemplacoaching@gmail.com                          06-44840283

Investering

Voor particulieren:
De kosten van losse coachingsgesprekken of een geheel coachingstraject zijn een goede investering in jezelf.
Bedenk wat je in één jaar in je uiterlijk investeert. Kosten voor kleding, kapper, verzorgingsprodukten. Eventueel sauna, schoonheidsspecialiste, sportschool. De één investeert natuurlijk (veel) meer dan de ander, maar zelfs in de meest basale, minimale vorm investeren de meeste mensen jaarlijks minimaal 500 euro.
Zoals je uiterlijk enig onderhoud nodig heeft, is dat voor je innerlijk niet anders. Het volgen van een coachingstraject is zo'n investering in je innerlijk, met een duurzaam effect op je welbevinden en energie. Werk in uitvoering, zet jezelf in de steigers. En bedenk wat voor effect dit weer op je uiterlijk kan hebben. Als je weer lekker in je vel zit, straal je dat ook uit. Hoewel dit vooraf niet kan worden gegarandeerd, is niet uitgesloten dat het volgen van een coachingstraject uiteindelijk leidt tot ingrijpende veranderingen of levenskeuzes, ten goede. Een zeer lonende en waardevolle investering.


Het intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Voor losse (job)coachinggesprekken wordt een investering gevraagd van 66,00 euro per uur, exclusief 21% BTW (79,86 euro incl BTW).
De gesprekken duren ongeveer anderhalf uur.
Voor het totale Koersonderzoek van 7 gesprekken wordt 675 euro gevraagd (voor 10,5 uur gesprekstijd), excl. BTW (816,75 euro incl. BTW).
De voorwaarde voor de hierin verwerkte korting is betaling in één termijn, voorafgaand aan het eerste gesprek (als na het kennismakingsgesprek wederzijds is besloten tot het aangaan van de coachingsovereenkomst).
Voor een jobcoachingstraject van 4 gesprekken wordt een investering van 385 euro gevraagd (voor 6 uur gesprekstijd), exclusief BTW (465,85 euro incl. BTW).

E-coaching:
Bij e-coaching is het intakegesprek telefonisch en eveneens vrijblijvend en kosteloos.
Het Koersonderzoek via e-coaching is eveneens opgedeeld in 7 delen. Voor elk onderdeel wordt vooraf een investering van 45 euro gevraagd, excl. BTW.
Het gehele Koersonderzoek via e-coaching bedraagt 315 euro, exclusief BTW (381,15 euro incl. BTW)


Tarieven geldig vanaf 1 oktober 2017.
De tarieven kunnen op 1 januari en op 1 oktober van elk jaar worden aangepast.